MY CARDEA

Hulp voor jongeren vanaf 16 jaar

Ben je 16 jaar of ouder? Dan heeft Cardea een speciaal aanbod voor jou, wat je helpt bij bijvoorbeeld het vinden en houden van werk, je helpen bij problemen op school, problemen met je ouders of het zoeken naar woonruimte. Op deze pagina vind je alle vormen van hulp.

Overzicht

16+specialistisch ambulant team

Begeleiding voor jongeren van 16 jaar en ouder die hulp nodig hebben op weg naar een zelfstandig leven.
Lees verder
 

Cardea Check-in

Cardea Check-in (voorheen Leids Werkhotel) staat voor intensieve ondersteuning en (waar nodig) huisvesting aan jongvolwassenen tussen de 18 en 27 jaar die grote moeite hebben om zelfstandig mee te komen in de maatschappij.
Lees verder
 

FamilieNetwerkBeraad (FNB)

Een familienetwerkberaad is een bijeenkomst met familie, vrienden en mensen die belangrijk voor jou en je gezinsleden zijn en die graag willen helpen of meedenken zodat het beter gaat. Tijdens het beraad maak je met elkaar een plan met gezamenlijke verantwoordelijkheid en afspraken over de manier waarop familie en vrienden je helpen.
Lees verder
 

Jong ouderschap

Op jonge leeftijd moeder of vader worden, betekent een hele verantwoordelijkheid. Jonge moeders tot 24 jaar kunnen bij Cardea ambulante of residentiële hulp ontvangen. De hulp is toegankelijk met een verwijzing.
Lees verder
 

Leerwerktrajecten

Jongeren die geen dagbesteding hebben, leren - door middel van verschillende vakgebieden - de vaardigheden die ze nodig hebben om een baantje te vinden en te behouden.
Lees verder
 

Participeren kun je leren

Het traject ‘Participeren kan je leren’ is een initiatief van Cardea en Horizon ontstaan uit de behoefte aan een tussenstap vanuit de gesloten jeugdhulp naar de open jeugdhulp.
Lees verder
 

Pluscoaching

Pluscoaching wordt ingezet om overbelaste jongeren te helpen bij het behalen van hun startkwalificatie. Het is een vorm van ondersteuning voor jongeren met meervoudige problematiek.
Lees verder
 
Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend
Dominique (18 jaar)

Ze helpen me goed met het vinden van een school. Ze pushen je heel erg, het is niet leuk maar wel goed voor je toekomst.