Voor de specialistische jeugdhulp die wij bieden, is een verwijzing nodig van het jeugd- en gezinsteam, een gecertificeerde instelling  (GI) of de huisarts. Voor specialistische begeleiding aan de 18+ doelgroep is een WMO-beschikking nodig. Verwijzers kunnen contact opnemen met onze aanmeldcoördinatoren. Zij denken graag mee over welke hulp het meest passend is

 Aanmelden

De aanmeldcoördinatoren zijn iedere werkdag tussen 9.00-13.00 uur bereikbaar voor consultatie en overleg via telefoonnummer 071 – 7518076. Ook zijn zij per e-mail bereikbaar, namelijk op consultatie@cardea.nl.

Wij werken voornamelijk in de regio Holland Rijnland en zijn actief in Haaglanden. Cardea biedt ook hulp in de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem, wanneer GO! voor jeugd cliënten doorverwijst. 

 Crisis

In het geval van een crisissituatie kunnen verwijzers contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 – 7518283 of per mail op crisis@cardea.nl.

 Toeleidingsformulier

Om het proces te versnellen, vragen wij verwijzers onderstaand toeleidingsformulier digitaal in te vullen en deze aan ons te e-mailen: