Verhalen & Nieuws

30 januari organiseert het ouderplatform Cardea een bijeenkomst voor ouders over beeldschermgebruik, social media en gamen. 

Heeft jouw kind begeleiding (gehad) van Cardea, dan ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom in de gezellige kantine van de campus Leiden aan de Gerrit van der Veenstraat 2. Even uit de hectiek van alledag. Een ontspannen avond met informatie en onderling contact. Je verhaal vertellen. Of juist niets uit te hoeven leggen en gewoon jezelf zijn. Een positief platform voor ouders door ouders.

Wij kunnen ons voorstellen dat je even een drempel over moet. Best spannend. Bedenk dat je aan de ene kant wat komt halen, bijvoorbeeld aan informatie, contact, ontspanning. En tegelijkertijd met jouw verhaal en ervaring ook een hoop komt brengen. Wil je eerst wat meer weten over het ouderplatform bel of mail ons (zie uitnodiging).

Dus kom langs, de koffie staat vanaf 19.00 uur klaar, om 19.30 uur starten we! Meer informatie vind je in de uitnodiging.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Ouderplatform Cardea organiseert 3 à 4 keer per jaar een bijeenkomst voor ouders.

Met trots presenteren wij de wintereditie van de Jongeren (p) raad, het tijdschrift dat onze jongerenraad maakt voor de jongeren die bij ons hulp krijgen. De productie van Jongeren (p) raad is volledig in handen van de jongeren van de jongerenraad zelf.

In deze editie weer veel tips en nieuws maar ook een overzicht van 2019 in highlights. Heel veel leesplezier. 

Welkom op onze nieuwe website! Op deze website staat ons aanbod overzichtelijk gepresenteerd. Daarnaast biedt de website veel meer mogelijkheden om informatie op een aantrekkelijke manier te delen. 

We zijn erg trots dat het ons in deze tijd van schaarste is gelukt een kwaliteitsslag te maken voor onze gespecialiseerde jeugdhulp. Wij gaan ons aanbod voor de groep kinderen van 3 -12 jaar verbeteren in de regio's Leiden en Duin- en Bollenstreek. Specialistische ambulante gezinsbehandeling wordt per 1 januari 2020 weer vast onderdeel van de hulp aan kinderen van de groepen 3 - 12 jaar. 

We werken hard aan de nieuwe website voor ons samenwerkingsverband het Jeugd Ondersteuningsteam JOT. Hij wordt prachtig. Met deze nieuwe website verwachten wij de bezoekers veel beter te kunnen informeren. 

Onze jongeren die werken aan het project WattEten schitteren in een filmpje ter ere van het 100-jarig bestaan van het automerk Citroën. 

De gemeente Leiderdorp streeft ernaar een rookvrije gemeente te worden. Daarom hebben zij ook onze Campus Leiderdorp en OCZ Orion gevraagd hieraan mee te werken. Wij geven daar graag gehoor aan.