30 januari organiseert het ouderplatform Cardea een bijeenkomst voor ouders over beeldschermgebruik, social media en gamen. 

Heeft jouw kind begeleiding (gehad) van Cardea, dan ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom in de gezellige kantine van de campus Leiden aan de Gerrit van der Veenstraat 2. Even uit de hectiek van alledag. Een ontspannen avond met informatie en onderling contact.

Je verhaal vertellen. Of juist niets uit te hoeven leggen en gewoon jezelf zijn. Een positief platform voor ouders door ouders.

Wij kunnen ons voorstellen dat je even een drempel over moet. Best spannend. Bedenk dat je aan de ene kant wat komt halen, bijvoorbeeld aan informatie, contact, ontspanning. En tegelijkertijd met jouw verhaal en ervaring ook een hoop komt brengen. Wil je eerst wat meer weten over het ouderplatform bel of mail ons (zie uitnodiging).

Dus kom langs, de koffie staat vanaf 19.00 uur klaar, om 19.30 uur starten we! Meer informatie vind je in de uitnodiging.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Ouderplatform Cardea organiseert 3 à 4 keer per jaar een bijeenkomst voor ouders.