MY CARDEA
Publicatiedatum: 25-03-2015

It takes a village to raise a child

De samenwerkende jeugdzorgorganisaties (Horizon Jeugdzorg en Onderwijs, TriviumLindenhof, Stek en Cardea) geloven in de bovenstaande spreuk. Daarom hebben zij de krachten gebundeld in het traject ‘participeren kun je leren’. De afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan een programma voor jeugdigen die van gesloten naar open jeugdzorg gaan. Een instrument als Mijn Pad, ontwikkeld door Hogeschool Rotterdam, ondersteunt deze werkwijze. Het deelnemen aan het maatschappelijke leven in de leefomgeving staat hierbij centraal.

Informatiemiddag

Door jeugdigen te leren participeren in de samenleving en de samenleving te laten participeren met jeugdigen ontstaat er interactie tussen beiden.
Op dinsdagmiddag 14 april aanstaande is een informatiemiddag waar is te zien hoe een traject op maat ervoor zorgt dat jeugdigen komen tot maatschappelijke participatie. Door middel van diverse workshops en presentaties krijgen bezoekers inzicht in de methodische onderbouwing en in Mijn Pad.

Geïnteresseerd?

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 14 april 2015 in het Provinciehuis in Den Haag voor een middag met informatie over dit project, workshops en netwerkmogelijkheden.
Datum: Dinsdag 14 april 2015
Tijd: 14:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Locatie: Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, Den Haag

U kunt zich aanmelden (t/m 9 april) en het programma bekijken via www.horizon.eu/aanmelden-participeren

Voor meer informatie kunt u terecht bij of klik hier


 

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend