MY CARDEA
Publicatiedatum: 17-08-2015

Action doneert back to school-boxen

De scholen gaan bijna weer starten. Deze zomervakantie werd Cardea verrast met 30 ‘back to school’-pakketten van de Action in samenwerking met Fonds Kinderhulp. De pakketten zijn speciaal voor kinderen die na de zomer naar de middelbare school gaan. Namens de kinderen die dit pakket hebben ontvangen bedankt Cardea Action en Fonds Kinderhulp voor deze mooie actie!

Landelijk

Action stuurde totaal 1.000 pakketten aan kinderen die na de zomer naar de middelbare school gaan of daar al zitten, maar geen tot weinig geld hebben voor schoolspullen. Denk aan rugzakken, agenda’s, usb-sticks, schriften, pennen, rekenmachines enzovoort. De goed gevulde dozen zijn in heel Nederland verspreid.

Samenwerking

Action krijgt veel verzoeken voor donaties en sponsoring en zij vindt het ook heel belangrijk om als succesvol bedrijf iets terug te doen voor de samenleving. De organisatie kiest ervoor om per land één goed doel te ondersteunen. De werkwijze van het Nationaal Fonds Kinderhulp is heel direct en past goed bij Action. Daarom heeft het bedrijf besloten het fonds te ondersteunen zowel financieel als met producten. Ieder kind moet een kans krijgen om deel te nemen aan de maatschappij, om zich op school en op sociaal gebied te kunnen ontwikkelen.

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend