MY CARDEA
Publicatiedatum: 15-09-2015

Dat verdient het Leidse Jeugdlintje!

Klaar staan voor anderen is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Kinderen die dat wel doen verdienen ‘Het Leidse Jeugdlintje’. Ken je een jeugdige die zich inzet voor een betere Leidse samenleving? Aanmelden kan tot 26 oktober 2015.


Lustrum

Het Leidse Jeugdlintje bestaat 5 jaar! De gemeente Leiden zet jeugdigen die zich vrijwillig inzetten voor een ander in het zonnetje. Hiermee wil de gemeente Leiden haar waardering uiten voor deze kinderen en jongeren. Waardering voor wat zij doen én omdat ze een voorbeeld zijn voor anderen. De jeugdigen krijgen de lintjes om uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld omdat ze jeugdtraining geven bij een sportverenging, iemand uit het water hebben gered of omdat ze zich op verschillende manieren in op school maatschappelijk hebben ingezet.

Ken je ook zo'n topper?

Wil je een kind of jongere in het zonnetje zetten die altijd klaar staat voor een ander, tussen de zes en achttien jaar oud is en zich inzet voor de Leidse samenleving? Vul dan het aanmeldingsformulier in op www.leiden.nl/jeugdlintje.

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend