MY CARDEA
Publicatiedatum: 06-11-2015

TT Ontwikkeling en Cardea tekenen verkoopovereenkomst

Met het tekenen van de verkoopovereenkomst tussen TT Ontwikkeling B.V. en Cardea is een nieuwe fase ingegaan in de ontwikkeling van de grond aan de Simon Smitweg 7 in Leiderdorp. Cardea heeft vorig jaar op een gedeelte van deze locatie huisvesting voor onderwijs-zorg en jeugd- en opvoedhulp gerealiseerd. Het plan is om op de nog onbebouwde grond woningen te realiseren.

Onlangs tekenden Cardea jeugd- en opvoedhulp en TT Ontwikkeling B.V. de verkoopovereenkomst met betrekking tot de grond aan de Simon Smitweg 7 in Leiderdorp. Dit is voor Cardea een afronding van een proces waarbij het oude gebouw in 2014 plaats heeft gemaakt voor nieuwe huisvesting voor de combinatie onderwijs-zorg en jeugd- en opvoedhulp.

Woningen

TT Ontwikkeling B.V. is een samenwerking tussen TopLevel Development B.V. uit Weert en Thunnissen Ontwikkeling B.V. uit Heemstede. Op het nu nog braak liggende gedeelte van het terrein aan de Simon Smitweg 7 worden koop- en sociale huurwoningen gerealiseerd. De hiervoor benodigde bestemmingsplanwijziging is ingediend. De verwachte start van de bouw is in 2016.

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend