MY CARDEA
Publicatiedatum: 25-11-2015

Action doneert spel- en speel-boxen

Sinterklaas en kerst zijn in aantocht. Deze week werd Cardea verrast met 20 ‘spel & speel’-pakketten van de Action in samenwerking met Fonds Kinderhulp.
De pakketten zijn gevuld met spel- en speelmateriaal speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Namens de kinderen die dit pakket hebben ontvangen bedankt Cardea Action en Fonds Kinderhulp voor deze mooie actie!

Landelijk

Action stuurde de pakketten aan organisaties met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar, die tijdens de feestdagen wel iets extra’s kunnen gebruiken. Denk aan knuffels, stoepkrijt, stiften, kleurboeken, strijkkralen, voetballen enzovoort. De goed gevulde dozen zijn in heel Nederland verspreid.

Samenwerking

Action krijgt veel verzoeken voor donaties en sponsoring en zij vindt het ook heel belangrijk om als succesvol bedrijf iets terug te doen voor de samenleving. De organisatie kiest ervoor om per land één goed doel te ondersteunen. De werkwijze van het Nationaal Fonds Kinderhulp is heel direct en past goed bij Action. Daarom heeft het bedrijf besloten het fonds te ondersteunen zowel financieel als met producten. Ieder kind moet een kans krijgen om deel te nemen aan de maatschappij, om zich op school en op sociaal gebied te kunnen ontwikkelen.

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend