MY CARDEA
Publicatiedatum: 20-12-2015

Maak kennis met cliëntenraad Cardea

Wat doet een cliëntenraad eigenlijk? Zou dat iets voor mij zijn? Wat wordt met mijn mening gedaan? Kijk het filmpje door de cliëntenraad van Cardea.

Doe mee in de cliëntenraad! Om nieuwe leden te werven en uitleg te geven over wat de cliëntenraad doet, is een filmpje gemaakt. In twee minuten komen ouders en jongeren aan het woord en krijgt de kijker een beeld van een cliëntenraad doet.

Interesse?

De cliëntenraad functioneert pas goed als er voldoende jongeren en ouders zijn die mee willen denken over hoe we de hulp kunnen verbeteren. Die hulp van Cardea is erop gericht dat kinderen, jongeren en hun ouders zo snel als mogelijk weer zelfstandig kunnen functioneren. Dit betekent dat de samenstelling van de raad met enige regelmaat wisselt. Denkt u graag mee of heeft u ideeën over hoe Cardea de kwaliteit van de hulpverlening kan verbeteren voor andere jongeren en ouders ? Of wilt u eerst wat meer informatie over de cliëntenraad? Stuur een mail naar clientenraad@cardea.nl of bel 071-579 50 50. U kunt ook bij uw contactpersoon van Cardea vragen naar de cliëntenraad.

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend