MY CARDEA

Jeugdhulp van Cardea

Het hulpaanbod van Cardea is zeer divers. Voor iedere cliënt maken we een 'aanbod op maat'. Dat betekent dat we de hulp die u krijgt, zo goed mogelijk laten aansluiten bij uw vragen.

Misschien bent u al bekend met het aanbod van Cardea. Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog onbekend bent met ons aanbod. U kunt dan op verschillende manieren zoeken op onze site.

U kunt zoeken op locatie. Hierbij gaan we uit van de grote locaties, de campussen.

U kunt ook zoeken op leeftijd. Hieronder vindt u een totaaloverzicht van het aanbod voor kinderen die in de genoemde leeftijdscategorie vallen.

U kunt ook zoeken op hulpvorm. Denk hierbij aan trainingen, 24 uursvoorzieningen, ons crisisaanbod en daghulp.

Twitter Facebook Print page Send 2 friend
Crisis?!

Is er sprake van een crisis en heeft u direct hulp nodig? Bel dan met het crisisinterventieteam via 071-523 96 00 of klik hier voor meer informatie.

Bewezen effectief

Cardea werkt zo veel mogelijk met methoden die bewezen effectief zijn: evidence based. Bewezen door onderzoek, uit de praktijk of een combinatie daarvan. Daarnaast doet Cardea ook zelf onderzoek naar methoden die ze gebruikt. Op die manier proberen we u met ons aanbod zo goed mogelijk te helpen. Kik hieronder op evidence based methoden die Cardea kan inzetten: