MY CARDEA

De trainers

Carola de Bruijne
Carola werkt bij Cardea als orthopedagoog. "In trainingen vind ik het belangrijk dat er direct verbinding gelegd worden met de eigen praktijk.”
Lees verder
 
Christine Bexelius
Christine is orthopedagoog bij Cardea. "Een training moet in mijn optiek vooral nuttig zijn en het geleerde direct toepasbaar het werk. Daarnaast hou ik ervan als er ook gelachen wordt.”
Lees verder
 
Dick Ruitenberg

Lees verder
 
Helma van Overbeeke
Als gedragswetenschapper bij Cardea coacht Helma teams en individuele hulpverleners. “Steeds beter worden in je vak!” is mijn motto. Een training moet zo praktijkgericht zijn, dat je er de volgende dag direct mee aan het werk kunt.”
Lees verder
 
Ineke van de Reep
Ineke is orthopedagoog bij Cardea en coacht teams en individuele hulpverleners. "Ik vind het leuk en belangrijk om van elkaar te leren. Voorbeelden uit de praktijk en eigen inbreng van deelnemers krijgen daarom veel aandacht.”
Lees verder
 
Nicoline de Wolf
Nicoline is orthopedagoog en systeemtherapeut bij Cardea. "In de trainingen krijgen het gezin en het systeem speciale aandacht."
Lees verder
 
Sonja Steetskamp
Als orthopedagoog bij Cardea coacht Sonja teams en individuele hulpverleners in hun werk. “Ik ga ervoor om deelnemers met praktische handvatten uit een training te laten komen.
Lees verder
 
Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend