MY CARDEA

Katwijk

De locatie in Katwijk is een centrum waar alle hulp aan kinderen tot 12 jaar is ondergebracht. Deze hulp bestaat uit coaching, ambulante gezinsbehandeling en daghulp. De daghulp voor kinderen van 3 tot 6 jaar wordt gecombineerd met (speciaal) onderwijs. Dat betekent dat de hulpverleners van de campus nauw samenwerken met de leerkrachten. Ze verzorgen samen het programma en houden intensief contact met elkaar over de vorderingen van het kind. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is een naschoolse leergroep.

Hulpaanbod

Hieronder vindt u een overzicht van de hulp op locatie Katwijk.

Daghulp 3-6

Daghulp voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar, die door verschillende redenen niet mee komen op de basisschool. In de groep krijgen zij een combinatie van onderwijs en behandeling.
Lees verder
 

FamilieNetwerkBeraad (FNB)

Een familienetwerkberaad is een bijeenkomst met familie, vrienden en mensen die belangrijk voor jou en je gezinsleden zijn en die graag willen helpen of meedenken zodat het beter gaat. Tijdens het beraad maak je met elkaar een plan met gezamenlijke verantwoordelijkheid en afspraken over de manier waarop familie en vrienden je helpen.
Lees verder
 

Gezinsbehandeling

Ambulante Gezinsbehandeling biedt hulp thuis voor gezinnen met kinderen van 0-18 jaar. Ouders hebben problemen bij het opvoeden van hun kind, dat gedragsproblemen heeft en de communicatie in het gezin loopt niet goed.
Lees verder
 

Intensieve Coaching

Intensieve coaching is bedoeld voor kinderen met ontwikkelings- of gedragsproblemen die vol zelfvertrouwen en met plezier mee willen draaien in de klas, thuis, de buitenschoolse opvang of een sportvereniging. De kinderen worden individueel gecoacht door een vaste coach. Het traject wordt op maat gemaakt.
Lees verder
 

Omgangsbegeleiding

Bij een scheiding tussen ouders is het soms moeilijk om goede afspraken te maken over een omgangsregeling voor de kinderen. Omgangsbegeleiding kan dan helpen om te komen tot afspraken die goed zijn voor de kinderen.
Lees verder
 
Twitter Facebook Print page Send 2 friend
Adresgegevens

De Krom 102, 2221 KK Katwijk
tel. 071 – 579 50 50

Routebeschrijving

Brochure

Download hier de brochure van locatie Katwijk in pdf-formaat.

Brengen en halen

KInderen van de daghulp 3-6 worden tussen 8.45 en 9.00 uur verwacht. Zij kunnen om 15.00 opgehaald worden; op woensdag om 12.00 uur. Kinderen van 6-12 jaar worden om 15.00 uur verwacht. Zij kunnen afhankelijk van de afspraken om 17.30  of 18:30 uur weer opgehaald worden.