MY CARDEA

Cardea Online jeugd- en opvoedhulp

Cardea is continu bezig haar hulpverlening te verbeteren en onzoekt ook op welke manier online toepassingen de hulpverlening integraal kunnen ondersteunen. Op dit moment is online hulp mogelijk via MyCardea.

 

 

MyCardea

Cardea vindt klantvriendelijkheid belangrijk en wil met haar online jeugdhulp aansluiten aan bij de leefwereld en behoeften van jeugdigen en hun gezinnen en hen stimuleren in hun mogelijkheden. Een doelgroep die steeds vaker en langer online is en die gewend is hier te communiceren en zelf op zoek te gaan naar informatie. Wanneer Cardea met haar hulp aansluit bij deze wensen en laagdrempelig online aanbiedt, stijgt de tevredenheid van de klanten.

Met online jeugdhulp vergroot Cardea haar bereik en haar bereikbaarheid aanzienlijk. Cardea heeft naast een hoge klanttevredenheid ook de ambitie om snel hulp te bieden. Om dit te realiseren kiezen we ervoor om online jeugdhulp niet anoniem in te zetten. We willen inzichtelijk hebben met wie er contact is. Zodat we beter aan de wens van de individuele klant tegemoet kunnen komen. 

Denk bij online jeughulp aan chatten met je hulpverlener, je eigen online agenda, online invullen van vragenlijsten en andere hulpmiddelen.

Twitter Facebook Print page Send 2 friend