Cardea Jongerenraad

Wie zijn wij?

Wij zijn de jongerenraad, een groep enthousiaste jongeren bij Cardea, samengesteld om mee te denken over jeugdhulp en om de belangen van jongeren te behartigen. Door onze eigen ervaringen in te zetten, kunnen wij de jeugdhulp positief veranderen. Bij onze jongerenraad zijn er veel workshops aan bijv. gemeentes en Hoge Scholen, geven wij advies over het beleid binnen Cardea, gaan we in dialoog met professionals, en maken  wij bijvoorbeeld het 16+ infoboek voor jongeren. Wij zijn een warme en  gezellige groep, waarin we leren van elkaar, iedereen is bij ons van waarde.  Soms kunnen we ook stagemogelijkheden bieden.  

Krijg jij hulp bij Cardea, wil jij meedoen, heb je een goed idee of vind je dat er iets moet  verbeteren?  Neem gerust contact op of kom gezellig bij ons langs, woensdagmiddag tussen ongeveer 14u en 18u op de Gerrit vd Veenstraat 2 in Leiden.  

Onze laatste berichten

Veelgestelde vragen voor jongeren

Welke regio’s vallen onder Cardea?

Cardea werkt in de regio's Holland-Rijnland en Haaglanden maar heeft niet in beide regio's hetzelfde aanbod. 18+ / WMO is niet te in te zetten voor jongeren uit Haaglanden en ook voor Rijnstreek en 18+ / WMO begeleiding gelden andere afspraken. 

Meer weten over de jongerenraad? Neem contact op via: jongerenraad@cardea.nl