Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De training 'In gesprek met ouders' voor pedagogisch medewerkers van start in maart

Lees hier meer over de training en aanmelden. | 20 januari 2023

Wat te doen als een gesprek met ouders stroef verloopt, als je een moeilijke boodschap moet overbrengen of als je altijd spanning voelt voor een gesprek met ouders. In gesprek zijn met ouders is onderdeel van het dagelijks werk in de kinderopvang. Wanneer je veel raakvlakken met ouders hebt, loopt dit vaak vanzelf. Maar wat als dit niet zo is?

Training
De training 'In gesprek met ouders' biedt hiervoor praktische handvatten die je direct kunt proberen. Je gaat in drie bijeenkomsten van 2,5 uur aan de slag met jouw ervaringen uit gesprekken met ouders. We bekijken verschillende perspectieven en komen erachter waarom sommige ouders niet lijken te horen wat je zegt.

Intervisie
Hierna volgen twee intervisie bijeenkomsten waarin we aan de slag gaan met situaties uit jouw werk. We gaan nog dieper in op hoe jij de theorie in de praktijk kan brengen. Zo leren we met én van elkaar! We sluiten feestelijk af met een certificaat!

Kosten

De training wordt mede mogelijk gemaakt vanuit het project 'Kansrijke start' van de gemeente Leiden. Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van de training voor pedagogisch medewerkers uit Leiden.

Informatie of meteen aanmelden

Wil je graag meer informatie, heb je nog vragen of wil je direct aanmelden? Mail naar alert4you@cardea.nl.