Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

We hebben op­nieuw het kwaliteitscertificaat gekregen!

6 februari 2023

Daarmee voldoen we nog steeds aan de normen van het kwaliteitssysteem ISO 9001/2015. Vier externe auditoren bezochten twee dagen lang onze locaties en voerden gesprekken met onze medewerkers.

We zijn heel trots op alle complimenten en op de her-certificering! Voor Cardea is dit kwaliteitscertificaat belangrijk, we bewijzen daarmee in de eerste plaats aan onszelf dat kwaliteit op één staat, en voldoen ook aan de eisen van gemeenten. Belangrijk thema tijdens deze audit was 'werkplezier bij medewerkers'.

Positieve punten die werden benoemd na afloop van het tweedaagse bezoek:
- de trots van medewerkers op Cardea waarbij vaak is genoemd in interviews het 'samen aan de klus staan';
- het veilige en open klimaat;
- dat ideeën en initiatieven worden gewaardeerd;

Lovende woorden waren er voor de stabiele bezetting gezien de huidige arbeidsmarkt, de kinder-EHBO training, de positieve sfeer door de hele organisatie heen, het programmamanagement en de pilot Jeugdhulp op School.

We zijn niet alleen heel tevreden met het resultaat van de certificering, maar vooral ook blij dat onze medewerkers hebben aangegeven zich verbonden te voelen met en trots te zijn op Cardea. Het was goed te merken voor de auditoren dat we het werkplezier met onze jongeren, kinderen en gezinnen behouden. Dat is soms best een uitdaging met alle maatschappelijke beweging om ons heen, dus daar zijn we heel content mee!