Wij zijn een organisatie voor specialistische jeugd- en opvoedhulp in de regio Holland Rijnland en Haaglanden. Wij bieden ambulante hulp, dagbehandeling, 24-uurs-zorg en trainingen aan jeugdigen tussen 0 - 23 jaar en gezinnen die te maken hebben met complexe opgroei- en opvoedvragen. 

We nemen in ons werk de verantwoordelijkheid van de cliënten niet over. We streven steeds naar maximale regie voor de jeugdigen, de gezinnen en hun netwerk. Onze professionals helpen en behandelen kinderen, jongeren, ouders en hun familienetwerk, maar adviseren en trainen ook professionals in de kinderopvang en het onderwijs. 

Een deel van onze medewerkers werkt vanuit de Jeugd- en Gezinsteams Holland Rijnland, Voor ieder1 in de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen en in zorgconsortium GO! voor jeugd in de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. Daarnaast werken wij in Voorschoten voor elkaar.

Onze professionals werken volgens de richtlijnen Jeugdhulp. Daarmee nemen zij steeds de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, ervaringen van cliënten en ervaringen vanuit andere hulpverleners mee in hun aanpak. Meer informatie over deze richtlijnen vind je hier: richtlijnen jeugdhulp.

Hoe wij omgaan met privacy, vindt u in onze privacyverklaring

JeugdMATCH

Voor goede hulp is het belangrijk dat alle betrokken hulpverleners rondom een gezin goed samenwerken en van elkaars inzet op de hoogte zijn, zeker als er zorgen zijn. Daarom melden wij alle jeugdigen die door ons geholpen wordt in JeugdMATCH, een digitaal systeem dat wordt gebruikt in onze regio. Hoe het werkt en hoe het zit met alle rechten en privacy vind je hier.

Wij zijn ISO-gecertificeerd. 

ISO 9001 positive screen RGB

 
Onze missie en visie
 
Hoe werken wij?
 
Organisatiestructuur
 
(on)tevreden over onze hulp
 
Jongerenraad
 
Cliëntenraad
 
Ouderplatform
 
Wachttijden
 
Verantwoording