Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ouderplatform

Het ouderplatform biedt ouders een plek om elkaar te ontmoeten en om ervaringen en tips met elkaar te delen. Het is bedoeld voor ouders met een kind dat hulp of begeleiding van Cardea krijgt of heeft gekregen. Het platform is een initiatief van ouders en géén onderdeel van Cardea.

Ervaringen delen

Het hebben van een zorgintensief kind is soms pittig en kan een behoorlijke impact hebben op het gezin en op de relatie. Het is niet altijd makkelijk om daar met anderen over te praten. Het ouderplatform biedt ouders een plek om elkaar te ontmoeten, ervaringen en tips met elkaar te delen. Een prettige en veilige omgeving waarin je je verhaal kwijt kunt zonder dat je uit hoeft te leggen dat het er bij jou thuis anders aan toegaat dan bij anderen.

Ouders over het Ouderplatform

"Ervaringen uitwisselen, tips delen en je verhaal kwijt kunnen."
"Zo'n samenzijn met andere ouders is precies wat ik al die jaren gemist heb."
"De overwinningen delen, hoe groot of klein ze ook zijn."
"We gingen werkelijk met een glimlach weer naar huis."
"Het voelde veilig en vertrouwd."

Wat kun je verwachten?

  • 3 à 4 keer per jaar een bijeenkomst, vaak met een thema en/of korte interactieve workshops
  • een Facebookgroep waar je op uitnodiging lid van kan worden
  • een luisterend oor
  • informatie delen met elkaar
  • een moment van ontspanning in de hectiek van alledag

Het Ouderplatform Cardea is bewust positief opgezet en is vooral een ontmoetingsplek. Het platform is een initiatief van ouders en géén onderdeel van Cardea. Cardea heeft ouderparticipatie wel hoog op de prioriteitenlijst staan en faciliteert het platform waar nodig.

Interesse?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van het Ouderplatform? Heb je een vraag of wil je graag een uitnodiging voor de Facebookgroep? Stuur dan een e-mail.